کجای جریان ظلم هستیم

با دیدن این عکس منقلب شدم اما کمی اندیشیدم که این کودک سوای رنجی که می کشد و حس ترحمی که منتقل می کند چه پیامی برای مردم جهان دارد؟

قرار نیست ظلم و جنایت از جهان برچیده شود، تنها چیزی که دست ماست اینست که بخشی از این ظلم جاری باشیم یا نباشیم! چه در قتل عام انسانها، چه در غارت اموال و عدم رعایت حق دیگران، چه در آزار و اذیت دیگران، چه در دروغ و غیبت و بدگویی و … بین همه این اعمال یک روح شرارت، مشترک است.

شرارتی که در رفتار و کردار و افکار ما نسبت به دیگران موج میزند همان چیزی است که این کودک یمنی را به این روز انداخته است.

به جای احساسی شدن و ژست انسان دوستی گرفتن، با خود بیندیشیم که کجای این جریان ظلم جاری در جهان هستیم؟ چه تعداد انسان از آثار رفتار ما در رنج و ناراحتی، با دلی نگران و رنجیده در گوشه ای به خواب می روند؟

4 دیدگاه On کجای جریان ظلم هستیم

  • همه مسولیم همه ،

  • تفکر درباره جایگاه فعلی واقعا نکته جالبی بود که در این مقاله ذکر شده اما ناراحت شدن و تغییر جایگاه خود و دیگران هم حرکت مناسبی هست که باید انجام شود کما اینکه این مقاله شما بخاطر همین ناراحتی و تعیین جایگاه اینده که ناخوداگاه در ذهن ایجاد میشود و نه فقط فکر درباره اینکه کجا هستم ارزشمند هست

    • حق با شماست، محکومیت عاملان این وضع کمترین کاری است که باید صورت بگیره و کار مهمتر اینه که خودمون رو پالایش کنیم و آل سعود درون رو پیدا کنیم.

  • سلام
    اولین واکنش ما باید ناراحت شدن از ته دل برا ی این جور جنایات باشد،بعد به صورت قلبی،زبانی عملی این انزجار رو نشون بدیم و بی تفاوت نباشیم،سیاسی به روش خودش،خبرنگار،بازاری،ورزشکار و …و همه ی مردم
    البته شاید همه ی ما کارهایی را انجام داده ایم،یا باید انجام می دادیم و نداده ایم که الان این جنایات اتفاق می افتد.

جوابی بنویسید:

آدرس ایمیل شما به صورت عمومی منتشر نخواهد شد.